1995

 
CIRCUS CARRÉ
In 1995 werden de grootste topattracties uit de circuswereld bijeen gebracht voor Wereldcircus Carré. Na tien jaar het beroemde Wereldkerstcircus te hebben gebracht, werd besloten met het circus een tournee door Nederland en België te maken.
Eric Beekes werd voor deze serie shows gevraagd als spreekstalmeester, en hij voegde daarmee aan zijn uitgebreide cv weer heel iets nieuws toe. In zijn functie van spreekstalmeester mocht hij internationale grootheden als de acrobaten The Peresvony's, de clown Pio Nock en de dompteur Jürg Jenny niet minder dan 300 keer aan- en afkondigen.

Regie: Frédie Knie jr.

   
 

Henk Krol in de Gay Krant over Circus Carré:

De avond wordt kundig en vooral erg sjiek aaneengepraat door opperspreekstalmeester Eric Beekes, de man die wij kennen als zanger, acteur en voormalig AT5-presentator. Hij weet precies de juiste sfeer te scheppen. Jammer dat er geen gebruik wordt gemaakt van zijn zangtalent. Bij het afbreken, vlak na de pauze, van de wilde dierenkooi zou het heel aardig zijn, wanneer Eric, staande tussen het publiek, de wachttijd zou verkorten door een circuslied te zingen. Er is een 12-mans sterk orkest aanwezig. De enige gemiste kans bij een voorstelling die verder van het begin tot het eind zeer de moeite waard is.

 

© 2006-2010 www.ericbeekes.nl