2014-2018

 

TECHNISCHE GEGEVENS:
Duur: 55 minuten
Voor kinderen van 5 tot 10 jaar
Lesbrief aanwezig


VOOR INFORMATIE EN BOEKINGEN:

Stichting Bastaard Produkties
Johannes Verhulststraat 178
1075 HC Amsterdam


Tel. 020 - 662 8044
info@ericbeekes.nl


Koffers vol Annie kan op elke locatie worden gespeeldKOFFERS VOL ANNIE
Eric Beekes speelt en zingt een reiziger. Hij heeft twee koffers. Koffers die heel belangrijk zijn voor zijn muzikale reis. In de ene koffer zitten liedjes en in de andere koffer zitten gedichten van Neerlands belangrijkste schrijfster van kinderpoŽzie en proza: Annie M.G. Schmidt.
Annie wist als geen ander de fantasie en de gedachten van kinderen te prikkelen. Gekke liedjes, mooie liedjes, stoute liedjes, lieve gedichten, rare gedichten, leuke gedichten. Kinderen worden door dit materiaal meegenomen naar een wereld waarin werkelijkheid en fantasie door elkaar gaan lopen. Voor ouders een feest der herkenning, voor hun kinderen een kennismaking met: De wondere wereld van Annie M.G. Schmidt. Nog nooit vonden kinderen twee koffers zů bijzonder. Door middel van levende poŽzie komen zij in aanraking met het geschreven woord. Woorden uit de pen van deze unieke auteur.

Een voorstelling waarin kinderen kunnen wegdromen en soms kunnen meezingen en die op diverse lokaties kan worden gespeeld.Spel: Eric Beekes
Piano:
Wolfgang Maiwald
Script/regie: Arie Cupť
Liedjes/gedichten: Annie M.G. Schmidt
Muziek: Harry Bannink, Cor Lemaire, Ruud Bos
Kostuum: Edgar Stuurman
Tekening: Philip Hopman
Grafisch ontwerp: Erwin van Wanrooy


   


© 2006-2018 www.ericbeekes.nl